Kuijpers Cargo Service

Chauffeurs

Goed opgeleide, ervaren, communicatief vaardige en gemotiveerde chauffeurs maken volgens KCS hét grote verschil in kwaliteit. Vandaar onze bewuste keuze om uitsluitend gebruik te maken van gediplomeerde, meertalige vakmensen die bekend zijn met de lokaal geldende gewoontes, gebruiken en voorschriften.

Professionaliteit is een keuze

Elke potentiële chauffeur wordt door KCS uitgebreid gecontroleerd op thuissituatie, referenties en arbeidsverleden en verzocht om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag. Is een chauffeur eenmaal geschikt bevonden, dan volgt een uitgebreid introductie- en trainingsprogramma met een KCS mentorchauffeur. Ook worden onze chauffeurs uitvoerig getraind op klantspecifieke procedures en werkinstructies.

Uw persoonlijke visitekaartje

Onze chauffeurs zijn uw visuele visitekaartje bij uw klanten en leveranciers. KCS chauffeurs worden daarom gedurende hun dienstverband gemeten en bijgeschoold op aspecten zoals rijstijl, brandstofverbruik, persoonlijk gedrag, ziekteverzuim, uiterlijke en innerlijke verzorging, omgang met materieel, veiligheidsbewustzijn en onderlinge collegialiteit.