Kuijpers Cargo Service

Wagenpark

Een milieuvriendelijk en perfect onderhouden wagenpark is essentieel voor veilig, betrouwbaar en maatschappelijk verantwoord transport. We doen er dus alles aan om goed voor de dag te komen. Met onze mensen, maar ook met ons materieel.

Variatie is flexibiliteit

KCS beschikt over een grote verscheidenheid aan modern materiaal. Met ons gevarieerde wagenpark kunnen wij u voorzien van een efficiënte oplossing voor nagenoeg elk type vracht.

  • Combo’s, bestelbussen en motorwagens met laad/losklep
  • Motorwagen en aanhangwagen combinaties
  • Mega opleggers (3 mtr. binnenhoogte) en standaard opleggers
  • Huif, box en koelopleggers (met rollenbanen en gecertificeerde sloten)
  • LZV’s alias Ecocombi’s (laadlengte van 21,60 mtr.)

Met rollenbanen en sloten

Onze huif- en kastenopleggers zijn voorzien van rollenbanen. Hiermee wordt uw (lucht)vracht snel en vakkundig geladen en gelost. Onze box opleggers met gecertificeerde sloten en GPRS geven u nog meer zekerheid dat uw zendingen veilig worden vervoerd.

Op elk moment traceerbaar

Het gehele wagenpark en transportplanning zijn voorzien van geavanceerde technologie. Dit stelt ons in staat om uw zending 24 uur per dag op afstand te volgen. En om u, op elk gewenst moment, te voorzien van statusinformatie voor uw specifieke vracht.

Geen onnodig oponthoud

Om onnodig oponthoud voor klanten te voorkomen, beschikt KCS voor reparaties en onderhoud over een eigen volledig uitgeruste werkplaats en vakkundige monteurs. Naast het normale onderhoud worden ook eventuele spoedreparaties snel door KCS uitgevoerd.